woensdag 14 november 2012

Matte bronzer essence

Éindelijk, hij is in de pocket, de matte bronzer van essence. Hartstikke leuk natuurlijk allemaal, die glittertjes, glansjes en sterretjes, maar soms heb je behoefte aan iets natuurlijkers. Niks natuurlijks aan een poeder die je een kleur geeft, zonder dat je daarvoor in de zon hoeft te braden, maar toch, zo'n bronzer kan toch de illusie geven dat je dat wel hebt gedaan. Naast mijn ouwe trouwe en vooral asociaal grote gosh bronzer, heb ik nu eindelijk een matte bronzer aangeschaft. In de eerste instantie wilde ik gaan investeren in een écht goede van Mac, maar ja, je hebt niet altijd geld voor dat soort leuks, dus ging ik voor een alternatief, in de vorm van het altijd goede merk essence.
Excuses voor de foto's die ondersteboven zijn, om de een of andere reden geeft m'n computer voorkeur aan foto's op zijn kop in plaats van gewoon recht. 

Zoals je ziet bij de swatches is deze bronzer wel heul natuurlijk, maar met een paar laagjes is dat zonnige kleurtje toch wel duidelijk te zien. Een aanrader voor die 3 euries! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten