zaterdag 17 november 2012

Garnier BB cream


Na een paar weken de L'oreal BB Cream gebruikt te hebben.(Review). Was het wel weer tijd om wat nieuws uit te proberen. Van een meisje op school hoorde ik dat ze heel positief was over de BB Cream van Garnier dus die ben ik toen ook maar even gaan kopen.


Garnier heeft 3 verschillende BB Creams. Één voor de normale huid, één met anti-age formule en eentje voor de vette huid. Ik heb die voor de vette huid gekocht in de lichtste kleur.


Op het doosje staat wat deze BB Cream allemaal wel niet kan. Dat een BB Cream hydrateert en je huid egaliseert lijkt me logisch. Wat ik wel heel fijn vind is dat deze BB Cream ook matteert. Natuurlijk is de SPF ook erg fijn want dat voorkomt rimpels. Ik weet het rimpels krijg ik nog lang niet maar hoe verder ik het rimpel moment uit kan stellen hoe beter toch?De Garnier BB Cream zit net als die van L'oreal in een lange smalle tube. Hij is makkelijk mee te nemen, want omdat 'ie zo dun is kan je 'm eigenlijk altijd nog wel in je toilettasje proppen.
Links mijn hoofd zonder make-up, recht met één laagje Garnier BBcream.

Zoals je ziet egaliseert de BBcream van Garnier bestwel goed. Mijn huid lijkt minder rood en pukkeltjes vallen minder op. Wat ook fijn is, is dat de BB cream lekker mat is, een poedertje is wat mij betreft dus niet meer nodig. Ik zou er denk ik wel nog wat extra concealer overheen doen om de heftigste plekjes nog even wat extra te verdoezelen maar als je  geen last hebt van rode plekjes is de BBcream alleen genoeg.


Ik ben blij met mijn nieuwe BBcreampie. Hij brengt makkelijk aan en je ziet hem nauwelijks zitten. Ook vind ik het super fijn dat de BB cream mijn huid mooi mat maakt zodat ik geen poeder meer hoef te gebruiken. Ik zeg, aanrader!

Garnier BB Cream voor de vette huid, €10,16. Te koop bij o.a Kruidvat. 

Enjoyed this post? Volg ons op bloglovinhttp://www.bloglovin.com/blog/411326


3 opmerkingen: