donderdag 22 november 2012

Benefit mini's


Een paar dagen geleden kocht ik tijdens de blogsale van Chantal (bysjanty.nl) een mini setje van Benefit. Ik heb Benefit altijd al een mooi merk gevonden maar omdat het vrij duur is had ik er nog nooit wat van gekocht. Het setje bestaat uit een Posie tint, een lipstain en Highbeam, een vloeibare Highlighter. Ik was vooral benieuwd naar de liptint omdat ik die al vaak voorbij heb zien komen op blogs en youtube. 


Om duidelijk te maken wat er bedoeld wordt met mini setje, heb ik te twee mini's even naast een O.P.I lakje gezet. Zoals je ziet zijn de Benefit producen echt super klein. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze niet zó klein verwacht had maar ach, is ook wel weer handig voor op reis.


Laten we beginnen met de Posie tint. Het gekke is dat deze lipstain er een beetje uitziet als een nagellakje. In het begin is het dan ook vrij onnatuurlijk om het aan te brengen want het lijkt gewoon alsof je je lippen vol smeert met nagellak. Als je de liptint hebt aangebracht, trekt het goedje vrij snel in.


In het potje en op het kwastje ziet de lipstain er bijna neonroze uit. Gelukkig valt dat op je lippen reuze mee. De Posie tint geeft een vrolijke roze kleur die naar mijn mening prima overdag gedragen kan worden. Benefit beweert overigens dat je het goedje ook als blush kan gebruiken, daar vind ik de kleur echter niet zo geschikt voor.

 We gaan verder met de Highbeam. In het potje ziet de vloeibare highlighter er wat mij betreft ideaal uit. Een beetje een oudroze/zalm-achtig kleurtje met een mooie parelmoerglans. De highlighter breng je aan met een zelfde soort kwastje als de lipstint. 


Toen ik de highlighter swatchte was ik eigenlijk een beetje teleurgesteld... Hij is veel koeler dan ik had verwacht. Soms kunnen koele hihglighters heel mooi zijn, als het past bij de rest van je look maar meestal ga ik toch liever voor de iets warmere goude of rozige highlighters. 


Al met al ben ik blij dat ik het setje heb gekocht tijdens de blogsale. Ik heb er namelijk maar €7,50 voor betaald. Het was voor mij de ideale kans om ook eens wat spulletjes van Benefit uit te proberen. 


Enjoyed this post? Volg ons op Bloglovinhttp://www.bloglovin.com/blog/411326

5 opmerkingen:

 1. Leuk om zo iets uit te proberen van dit merk! Ik vind het beide echt super mooie producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten zeg, die highlighter is echt lovely! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie prodcuten! vooral de highlighter.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benefits is one of my favourite brands but lately their originality isn't so fab anymore... :l
  And it has become very expensive these days... luckily I still have some stuff :)
  I use positint a lot and high beam is very very very good
  xoxo
  J.
  >check out mine too? :)
  http://www.fabulosis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen