donderdag 25 oktober 2012

Shoplog Gent By Esther

Dinsdagochtend ben ik lekker met mams en zusje naar Gent gegaan om eens goed te shoppen. Vandaag laat ik jullie even zien wat ik allemaal ingeslagen heb.

Ik kon het natuurlijk niet laten om de Kruidvat binnen te lopen. Ik hoopte stiekem al dat er een limited edition in de schappen zou liggen die in Nederland niet te koop is en dat was zo! De LE van Catrice was al helemaal leeggeroofd maar bij Essence was alles uit de Wild Craft collectie er nog. Ik nam alle drie de oogschaduwtjes, de highlighter en de duokwast mee. 


Ik had nog helemaal geen nieuwe color & go lakjes geprobeerd dus daar heb ik er ook maar twee van gekocht. Het donker blauwe lakje is een Oh MY Gosh lakje waar ik erg benieuwd naar was omdat ik met de gewone Gosh lakjes niet zo'n goede ervaring heb... In een kortingbak vond ik voor maar 1 eurootje ook nog super vette bloemen nepwimpers! 
In Belgie was de stapelkorting trouwens al begonnen en kreeg ik dus lekker wat korting op mijn aankoopjes!


Ook de bodyshop kon ik niet zomaar voorbij lopen en zéker niet toen ik zag dat alle butters in de aanbieding waren. ik kocht een bodybutter in de nieuwe perziksmaak, een hand en nail butter met amandel geur en een lipbutter in met dragonfruitsmaak. Een deel van de opbrengst van de lipbutter, die heerlijk ruikt, gaat trouwens naar het goede doel!


In een winkel die ik niet kende, de I Am, kocht ik twee paar oorbellen en een zo'n gekke oorbel die je aan de achterkant van je oor hangt. In de Di, een drogisterij, kocht ik nog een eyeliner kwastje.


Natuurlijk heb ik ook kleertjes gekocht. Ik heb een zwarte broek gevonden, waar ik heel blij mee ben want die wilde ik al een tijdje. Ook kocht ik nog een mooie spijkerbroek, altijd goed natuurlijk.



The best for last, ik heb ook nog een super mooie jas gekocht! In het midden zit een soort riempje met een klein strikje dat je op de foto niet zo goed ziet. De bondjes aan de mouwen en aan de kraag kan je er af halen en dat ga ik ook zeker doen, want ik hou niet zo van die vachtjes op jassen.

Enjoyed this post? Volg ons op bloglovinhttp://www.bloglovin.com/feed/blog/4113266



2 opmerkingen:

  1. Hele mooie spulletjes, en wauw die 'aparte gouden oorbel'vind ik wel heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik vind shoplogs altijd zooo gezellig! haha
    Ik ga ook een keer die bodybutters van de bodyshop proberen, ik heb dat nog nooit geprobeerd! :0 shame ;)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen