zondag 14 oktober 2012

dagelijkse make-up
1. Mac studio fix fluid Een fijne foundation met een middelmatige dekking, waardoor je hem kan opbouwen. Een min puntje is wel dat hij je echt het gevoel geeft dat er iets op je huid ligt. Ik persoonlijk háát het gevoel van foundation op mijn gezicht, dus ik vind het het prettigst om het te mengen met mijn dagcrème.
2. Mac mineralize skinfinish Deze poeder geeft niet een hele zware dekking, het is namelijk een minerale poeder, die de huid matteert. Bij deze poeder hoef je niet bang te zijn voor het cake-face effect, je kan lekker fanatiek poederen, zonder ernstige consequenties. Absoluut mijn lievelingetje onder de poeders.
3. Maybelline gel eyeliner Aangezien ik nooit, maar dan ook nooit, de deur uitga zonder eyeliner, is het wel belangrijk dat dit een beetje een goeie is. Nadat mijn geliefde loreal superliner op is gegaan, kwam ik deze tegen in de kast. En oh my, wat een goed spul dit. Ik breng het aan met een kwastje van (jawel) catrice, en het geeft direct een diepe zwarte lijn die de hele dag blijft zitten.
4. Gosh bronzer Om eerlijk te zijn heb ik deze niet gekocht omdat ik nou zo graag een bronzer wilde (hoewel ik nu niet zonder kan), maar omdat gosh nou eenmaal uitverkoop had, en omdat ik nou eenmaal een koopziekte heb. Van alle producten van gosh, heb ik voor deze bronzer gekozen, omdat ik verliefd werd op het doosje, zo chique dat zwart, en lekker groot. In de bronzer zitten glittertjes, waar ik persoonlijk niet zo een fan van ben, maar deze zijn niet heel sterk aanwezig, als de zon er op valt, geeft hij een prachtig glansje.
5. Elizabeth Arden Eight Hour Cream moisturizer Zo dat is een hele mondvol, maar dat mag ook wel! Overal waar de woorden Elizabeth Arden en Eight Hour op staat, moet ik in mijn bezit hebben, ja ik ben een groot fanaat. Misschien komt het door de geur, of door de substantie, maar ik heb altijd het gevoel dat wanneer ik het opsmeer, mijn huid een rondedansje maakt. Het ruikt naar, ja echt lekker is het niet, plantaardige en kruidige producten, met 1 woord zou ik het omschrijven als 'biologisch'. Of het echt goed spul is weet ik niet, wel weet ik dat mijn huid het kan verdragen, en dat zegt heel wat.
6. Loreal Rouge Caresse Hier komt snel een review over, want dit is zonder enige twijfel, mijn nummer 1 lipstick. Ik heb er nu ondertussen 5 in mijn bezit, maar het wordt eens tijd de overige kleuren bij de etos in te slaan, want ik zal niet rusten voor ik ze allemaal heb. De kleuren zijn geweldig, de formule is verzorgend en zelfs de geur vind ik lekker. De kleur waar ik het meest naar grijp is fashionista pink, ik hou wel van een beetje barbie roze.
7. Pupa Vamp Mascara Om hier meer over te lezen, klink dan hier


2 opmerkingen: