dinsdag 30 oktober 2012

Favoriete blogs (fashion)

Blogs die ik dagelijks check, voor even een snelle update of gewoon voor inspiratie op het gebied van kleding.

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
Mijn absolute favoriet! Los van het feit dat ze de looks van Marilyn Monroe heeft, en uit een van de meest stijlgevoelige landen, Zweden komt, heeft deze dame een top gevoel voor stijl! Ze is eerder genomineerd tot most glamorous blogger, en dat is niet voor niks, met haar blonde engelenhaar is ze op en top classy, elke dag weer.

http://www.afterdrk.com/
Gecreëerd door Sabrina Meijer, een Nederlandse dame waar we trots op kunnen zijn. Ze laat niet alleen outfits of the day van zichzelf zien, maar ook leuke, en vooral inspirerende street reports. Haar stijl zou ik beschrijven als heel variërend  van simpel met een spijkerbroek en gympen, tot classy met een gouden ketting en een mooie blouse.

http://lovelybylucy.com/
Achter dat poppengezichtje van donker haar en dikke ponnie, schuilt een groot gevoel voor stijl. Veilloos weet ze elke trend op te sporen en met ons te delen.

http://www.beautycrush.co.uk/
Waarschijnlijk kennen jullie haar allemaal al, beautycrush van youtube én bloglovin is ondertussen een fenomeen onder bloggers en youtubers. Niet alleen heeft ze geweldige, en vooral droge, Engelse humor, ze heeft ook nog eens een gevoel voor stijl. Ze is niet heel erg fanatiek met het posten van blogposts, maar los daarvan is ze zeker de moeite waard om te volgen. (Ook op het gebied van beauty, ze heeft goeie tips voor huidproblemen, make-up, haar, etc)

http://blog.nelly.com/fannylyckman/
Deze vrouw weet wat ze wil en hoe ze het wil. Ze ontwerpt bij nelly, een prachtige webshop die menig vrouwenhart sneller doet kloppen. Goed voor elkaar heeft ze het dus zeker, en een eigen stijl heeft ze ook. Een beetje vintage, met een beetje stoer, en je hebt fanny lyckman.

http://www.fashionista804.com/
Los van het feit dat ik haar ongelofelijk irritant vind, en ik niet naar haar kan luisteren zonder agressief te worden (vooral als ze weer met die witte hond van haar aankomt), heeft ze toch een hele leuke kleding stijl. Van zorgeloze outfits met een baggy broek opgeleukt met een paar hakken, tot classy outfits met een jurk en een mooi jasje. Naast haar gevoel voor kleding stijl is ze een ware pro in het aanbrengen van make-up, ze werkt bij mac, en heeft allerlei handige tips & tricks!

http://www.kayture.com/
Iemand om jaloers op te zijn, met haar perfecte haar, perfecte koppie en perfecte sense of style. Deze dame komt uit Zwitserland en neemt je met haar blog mee naar de leukste feestjes en events waar ze je laat zien wat ze die dag aanheeft.

http://www.llymlrs.com/
Op deze dame kan je rekenen! Met trouw een blogpost elke dag, laat ze zien wat ze die dag aanheeft, hoe ze haar make-up heeft aangebracht of wat haar favoriete fashion-items zijn op dit moment. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat ze ongeveer hetzelfde figuur heeft als ik, zodat ik kan zien hoe een bepaald kleding stuk staat als het niet wordt aangetrokken door een 2 meter lang model, met maatje 34.

http://www.whowhatwear.com/website/home.php
Op het gebied van up to date blijven en zo snel mogelijk de nieuwste nieuwtjes doorkrijgen, is dit hét blog. Hiermee weet ik direct welke trends er dit moment bezig zijn, hoe de shows van bekende ontwerpers er aan toe gingen en wie wat aan had.


1 opmerking: