dinsdag 16 oktober 2012

Katy Perry Eylure nepwimpers


Ik ben gek op nepwimpers. In principe draag ik altijd nepwimpers als ik naar een feestje ga. Het liefst zou ik ze naar school dragen maar dat vind ik toch net iets te veel gedoe 's ochtends.. Ik heb nog nooit eerder wimpers van eylure gehad dus ik was erg benieuwd naar hoe deze me zouden bevallen.


Eylure heeft samen met Katy Perry vier paar verschillende wimpers op de markt gebracht. Ik heb de falsies uit het blauwe doosje die door het leven gaan met de naam 'Cool Kitty'.


Dit zijn de wimpertjes nog veilig in het doosje. Ze zijn niet extreem lang maar ze hebben wel veel volume en zijn mooi zwart. 


Achterop staat stap voor stap uitgelegd hoe je de wimpertjes netjes op kan plakken en je krijgt er zelfs nog een paar tips van Katy herself bij! Zeker als je voor het eerst nepwimpers gaat opdoen, is het handig om de achterkant even goed te bekijken.


Dan nu de wimpers. Ik moest ze ietsje afknippen omdat ze voor mij te groot waren. Als je wimpers afknipt doe dit dan altijd aan de buiten kant, als je de wimpers afknipt die bij je binnenste ooghoek horen te zitten, gaat het er raar uitzien. 
De lijm die bij de wimpers zit werkt prima. Het is wel jammer dat de lijm ontzettend stinkt maar helaas hebben meer wimperlijmpjes daar last van.


Ik vind de wimpers er vrij natuurlijk uitzien. Ze zijn wellis waar langer dan mijn eigen wimpers en het viel mijn zusje ook gelijk op dat ik falsies op had maar toch zijn ze niet heel extreem. Even om te vergelijken, op mijn linker oog heb ik een Katy Perry Cool Kitty wimper en rechts alleen een laagje mascara.  Je ziet dus wel degelijk verschil.Ik vind het mooie nepwimpers, vrij natuurlijk maar ze geven je ogen toch iets extra's. Ik vind de wimpers erg geschikt voor naar een diner of gala, iets waar je er mooi uit wil zien zonder al te veel gekkigheid. Voor feestjes en uitgaan zou ik eerder een paar wimpers kiezen dat net iets opvallender is. 

Katy Perry Eylure wimpers €8
Kruidvat gooit de Eylure wimpers uit het assortiment. Als je bij kruidvat dus even goed zoekt in de 'grabbelbakken' is de kans groot dat je nog een paar mooie Eylure wimpers op de kop tikt voor ± €4.
6 opmerkingen: