maandag 22 oktober 2012

Essence Quatro oogschaduw


Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over een product dat zeker in mijn lijstje van 'Budgettoppers' thuis hoort, de Quatro oogschaduwpalletjes van Essence. Ik ga jullie twee varianten laten zien maar er zijn nog veel meer leuke kleuren combi's dus ik kan je aanraden om deze quatro's eens te gaan bekijken bij de Kruidvat.We beginnen met 01 XOXOXOXO bevat vier kleurtjes. Een witte highlighter zonder shimmer, een leuke lila tint, een mooie shimmery zilver en een matte zwart. Dit palletje is super handig want je kan er alle kanten mee op. Een smokey eye zet je met de mat zwarte kleur zo in elkaar, maar een schattige look met lila en zilver is ook zo gefixt.Zoals je ziet is 01 super goed gepigmenteerd. Ik vind vooral de zilver erg mooi maar ook de matte zwart is altijd handig om in je stash te hebben. Ik vind deze quatro super fijn om te hebben omdat je er van alles mee kan en de prijs kwaliteit verhouding is echt super!


De ander Essence quatro die ik gekocht heb ik 05 to die for. 05 bevat vier bruinige tinten om een mooie subtiele naturel look mee te maken. Vooral als ik een felle lipstick draag, gebruik ik graag dit soort kleurtjes op mijn ogen. Als ik 's ochtends niet te lang na wil denken over mijn make-up is het heel verleidelijk om naar dit quatrootje te grijpen omdat je dan gewoon altijd goed zit. Zachte witte highlight onder mijn wenkbrauw, licht bruine kleurtje op de binnenste helft van mijn ooglid, donker bruin aan de buiten kant, de aller donkerste kleur voor wat extra diepte in  mijn arcadeboog en klaar is Kees.

De swatches van To die for zijn misschien iets minder indrukwekkend dan die van XOXO maar als nog is het een prima palletje. Ik denk niet dat je voor €1,99 (!) een betere oogschaduw zal vinden.

Essence Quatro Eyeshadow, €1,99. Te koop bij Kruidvat.

Enjoyed this post? Volg ons op Bloglovin! 
http://www.bloglovin.com/feed/blog/4113266 

2 opmerkingen: