woensdag 24 oktober 2012

Trends 2012 by Delfi

1. Een trend die niet te missen valt natuurlijk, de barok patroontjes vliegen je om de oren, en waren bij onder andere Dolce & Gabbana en Balmain te bewonderen. Laat je innerlijke Napoleon of Lodewijk er deze herfst dus maar uitkomen! 

2. Lekker veel, lekker glanzend, lekker over de top. Maar kijk uit hiermee, het moet 'classy' zijn, niet Sjonnie Jordaan. 

3. Neon verwerkt in sieraden, neon op je lippen, neon op je nagels, het kan allemaal. Vooral de combinatie van neon met goud en zilver is mijn grote favoriet. 

4. De dierenprint is nu al een behoorlijke tijd gaande, maar dat neemt niet weg dat het nog steeds op en top trend is. Panter, zebra, giraffe, noem maar op! 

5. Bont werd vroeger al gedragen door legendarische filmsterren als Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor, maar toen werden er daadwerkelijk dieren voor gebruikt. Gelukkig is dat niet meer nodig is deze tijd en kunnen we genieten van prachtige imitatie bontjes. 

6. Prints zijn helemaal je van het deze herfst. De echte waaghalzen kunnen gaan voor een gehele outfit met  prints, zoals Miranda Kerr hierboven, maar laten we eerlijk wezen, die vrouw kan alles aan. Voor een subtielere toevoeging van printjes kun je natuurlijk ook gewoon voor een broek of blousje gaan en het combineren met wat simpels. Geen opmerkingen:

Een reactie posten