zondag 21 oktober 2012

Bodyshop Blush & Highlighter
Ik schreef al eerder over een prachtig make-up product van The Bodyshop, de Lily Cole Puff On Radiance. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over een ander schitterend Bodyshop product namelijk de duoblush. 


De blush zit in een simpel stevig platic doosje dat goed sluit en niet snel kapot zal gaan. De mooie poeder bestaat uit twee kleuren: een roze blush en een lichte highlighter.De blush is verkrijgbaar in twee kleuren een roze en een peachy variant. Ik heb gekozen voor de roze omdat ik toch vind dat roze blush mij mooier staat dan perzik kleurige blush.Zoals je op de foto ziet geeft de blush een mooie roze shimmery kleur af. De blush brengt fijn aan, omdat 'ie niet zo poederig is maar juist een hele fijne zachte structuur heeft. Ik vind dat de pigmentatie perfect is, de roze kleur is niet zo ultiem goed gepigmenteerd dat je meteen veel te veel blush aanbrengt maar je hoeft ook niet honderduizend keer met je kwast over je wangen te gaan voordat ze mooi roze zijn. Ook de highlighter vind ik prachtig. Niet te opvallend maar het geeft wel een mooie glanzende gloed. 

Als je geen zin hebt om een uitgebreide make-up stash aan te schaffen met meerdere doosjes en poeders, is deze bodyshop blush heel geschikt omdat je meteen een mooie highlighter en blush in een hebt. Ik ben erg blij met de mijne en ik gebruik 'm dan ook regelmatig. 

Blush €15, te koop bij The Bodyshop

Enjoyed this post? Volg ons op bloglovin! http://www.bloglovin.com/blog/4113266

3 opmerkingen:

  1. Die blush is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sla de blush van de Body Shop altijd over maar eigenlijk zijn ze wel heel erg mooi!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh wauw , nu wil ik naar de bodyshop haha die highlighter is zo pretty !

    BeantwoordenVerwijderen