woensdag 17 oktober 2012

Super Nagel Formule Nagelvitamines


Ik heb altijd al slappe nageltjes gehad die maar niet willen groeien. Mijn nagels scheuren altijd bij het minste of geringste dingetje al aan alle kanten en mooie lange nagels zit er voor mij dus niet in. Toen ik deze zomers mijn nagels liet doen, raadde de vrouw van de manicure me aan om nagelvitamines te gaan slikken. Ik had wel al vaak verschillende nagelverharders geprobeerd maar vitamines die je moet slikken was nieuw voor mij. Onder het mom van waarom niet, wat heb ik te verliezen ben ik meteen naar De Tuinen gegaan om een potje pillen te halen.


Super Nagel Formule, versterkt de nagels. Klinkt veel belovend! Super nagels, dat is precies wat ik wil.  
Toen ik thuis kwam en het doosje openmaakte schrok ik een beetje. Die schrik kwam door de geur. Uit het doosje steeg een walgelijke lucht op. Het is jammer dat je via internet geen geur kan doorgeven want echt het is niet te omschrijven hoe ranzig de tabletjes ruiken. Maar oke, als ik er maar mooie nageltjes van krijg wil ik best stinkpillen slikken. Toen ik de vitamines uit het doosje in mijn hand schudde, schrok ik weer. Er kwamen geen gewone pilletjes uit het doosje, maar deze gele monsters!


Ik heb één tablet naast een 50 cent muntje gelegd zodat jullie kunnen zien hoe groot zo'n pil nou eigenlijk is. Believe me, zo'n ding slik je niet in één keer door... 


Nadat ik een beetje was bijgekomen van de lucht, de grootte en de kleur van de tabletjes bekeek ik de achterkant van het doosje. Nou, dat ziet er toch goed uit! Ongeveer alles dat gezond is zit in die gele joekels, daar moeten m'n nagels toch zeker wel een groeispeurt van krijgen dacht ik.


Ik heb meer dan een maand elke ochtend een gele stinkende pil uit het doosje gehaald, die doormidden gebroken en de twee helften stuk voor stuk met ontzettend veel moeite doorgeslikt. Allemaal omdat ik dacht dat ik er prachtige nagels aan over zou houden. Niks is minder waar, het heeft totaal geen effect gehad op mijn nagels. Mijn nagels groeien nog steeds ontzettend langzaam en zijn nog steeds slap en breekbaar. Ik raad iedereen deze vitamines dan ook af. Ik heb mezelf een maand lang elke ochtend gemarteld door zo'n ranzige pil naar binnen te werken en dat allemaal helemaal voor niks. Echt waar, begin er niet aan!

Oja, en het is ook nog duur!
Je betaald maar liefst €12,99 voor een potje met 60 tabletten.


3 opmerkingen:

  1. Die zou ik echt niet kunnen inslikken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze niet werkten!
    En ook minder dat de pillen niet lekker roken maar goed, vitaminen horen niet lekker te ruiken, haha! ;)

    BeantwoordenVerwijderen