vrijdag 19 oktober 2012

wish-list by Delfi

Het is altijd leuk om te dromen over wat je allemaal zou willen kopen, daarom maak ik vaak lijstjes met spullen die ik ooit in m'n bezit wil hebben. Helaas zijn veel dingen onbetaalbaar, maar toch,er is niks mis met een beetje fantaseren.

Vandaag doe ik eens wat anders dan het reviewen van make-up en verzorgingsproducten, ik laat jullie een (ultra korte) versie van mijn wish-list zien! (New Balance) 
Afgezien van het feit dat íedereen er nu mee loopt, wil ik deze schoenen nu al een tijdje aanschaffen. In mijn ogen zijn dit toch wel de meest simpele en makkelijke schoenen om een outfit op te leuken en wat sportiever te maken. 

(Jeremy Scott for Adidas)
Omdat ze gewoon gek en grappig zijn en mijn nummer 1 schoen toch altijd nog een sneaker blijft. 

(Jeffrey Campbell)
Hoe stoer en badass zijn deze laarzen! Jeffrey Campbell schiet elke keer weer raak, na mijn obsessie met de litas, zijn nu deze mijn nieuwe liefdes. 
(Céline)
Uiteraard kon de Céline tote bag niet in mijn lijstje ontbreken. Zo mooi, zo simpel, en o zo onbetaalbaar. Misschien dat ik het ooit voor elkaar krijg het geld bij elkaar te sprokkelen, zo niet, dan schaf ik misschien maar gewoon de china-versie aan. 
(Givenchy)
Je vindt hem mooi of je vindt hem lelijk, het nieuwe Givenchy shirt is zeker een geval apart. 

(COS)
Deze jas van COS in een mooi herfstkleurtje kost misschien wat centen, maar wauw, hoe classy en tijdloos. De winkel is te betreden op eigen risico, op het moment dat je er binnenloopt móet je kopen. 
6 opmerkingen:

 1. Hihi die mickey mouse schoenen zijn cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige jas en de mickey mouse sneakers zijn super gaaf! Hele leuke wishlist.

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist, geef mij die laarsjes en die Céline bag maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha please koop die micky mouse sneakers! echt super vet! x

  BeantwoordenVerwijderen