zondag 16 december 2012

Essence Fantasia LE


Essence heeft momenteel weer een super leuke limited edition in de schappen liggen, Fantasia. Uit de collectie heb ik de wonderschone highlighter en één van de drie oogschaduwtjes gekocht. 


Laten we beginnen met de mooie highlighter. 


De highlighter heeft een heel schattig printje van een bloem. Voor een highlighter moet ik zeggen dat 'ie wel een beetje te roze is, zeker als je ook de kleur van de bloem gebruikt. Als je alleen de lichtroze kleur gebruikt vind ik het wel echt een hele mooie highlighter. 


Maar, waar geen twijfel ver mogelijk is, is natuurlijk dat de highlighter er echt superduper mooi uitziet in het doosje. De glans, die schattige bloem echt wauwie. Moving on to de oogschaduw. In de collectie zitten drie oogschduwtjes, de grijze, een paarse en een hele lichte highlighter. Ik heb de grijze meegenomen omdat die er het best uitzag toen ik de drie kleurtjes swatchte. Bovendien vond ik het wel verstandig om maar één kleurtje mee te nemen want mijn collectie 'goedkope oogschaduwtjes die ik veel te weinig gebruik' is al aardig groot...


De grijze oogschduw uit de collectie is vrij donker en bevat een mooie zilveren shimmer. Ideaal om leuke smokey-eyes mee te maken voor bijv oud en nieuw.


Als laatste nog even de swatches. Onderaan zie je de oogschaduw. Wat een pigmentatie! Echt waar, Essence wordt steeds beter. De oogschaduws van de afgelopen LE's van Essence zijn echt van super goede kwaliteit, props voor Essence! 
Wat ik al zei over de highlighter zie je ged terug in de swatches, de lichte kleur is perfect maar ik zou de bloem zo veel mogelijk proberen te ontwijken met je kwast want die kleur is toch echt iets te donker om als highlighter te gebruiken. 
Hoe dan ook ben ik toch heel tevreden over mijn producten uit de Essence Fantasia collectie. Ik kan jullie dan ook allemaal aanraden om snel nog even langs de Kruidvat te gaan om eens te kijken of er nog wat spulletjes uit deze LE in de schappen liggen. 

1 opmerking: